BETER GEVONDEN WORDEN DOOR LOKALE GOOGLE OPTIMALISATIE

Google optimalisatie zorgt er voor dat je hoger gevonden wordt in zoekmachines. Dat is belangrijk want iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook het liefst bovenaan komen te staan? Hoger in Google is niet zo gemakkelijk als je misschien wel zou denken!
ALTIJD OP MAAT GEMAAKT PLAN!

EEN GOOGLE OPTIMALISATIE CAMPAGNE OPSTARTEN MET ECHTE RESULTATEN

Je wilt gevonden worden op Google en natuurlijk meer offerte aanvragen op je website of webshop willen ontvangen. Wij hebben al meer voor 150+ klanten de nummer #1 positie te weten behalen met fantastische resultaten.
Betrouwbare service en transparant
Overzichtelijk dashboard met al je landing pages
Persoonlijk advies
Ik wil groeien!

WAT KOST GOOGLE OPTIMALISATIE EN WAT ZIJN DE EISEN VAN DE WEBSITE?

Start
€150
Per maand
4 zoekwoorden
25 woonplaatsen
1 klant per branche
Meer offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Gevorderd
€250
Per maand
9 zoekwoorden
25 woonplaatsen
1 klant per branche
Meer offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Expert
€350
Per maand
16 zoekwoorden
25 woonplaatsen
1 klant per branche
Meer offerte aanvragen
Offerte aanvragen

HOE WERKT GOOGLE OPTIMALISATIE EN WAT KAN JE ER VAN VERWACHTEN?

Een mooi website-ontwerp dat goed converteert, is de basis die je nodig hebt om nieuwe klanten te bereiken. En die website kan niet minder dan perfect zijn. Laat ons helpen! Wij beschikken over de expertise om uw website online te laten bloeien door uitstekende zoekmachine rankings (SEO) te behalen. Dit zorgt ervoor dat wanneer mensen op zoek gaan naar wat uw bedrijf te bieden heeft, ze je eerder vinden dan iemand anders. Wil je zo snel mogelijk gevonden worden? Ook ons ​​SEO bureau kan dit voor u helpen realiseren. Als het gaat om een ​​hoge positie in Google, hebben we 200+ nummer één plekken behaald!
Lokale page SEO voor een eerlijke prijs
Conversie gerichte website met passende huisstijl
Offerte aanvragen & groeien

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost SEO optimalisatie?
Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.
Hoe snel zie ik de eerste resultaten?
Dat ligt aan een aantal factoren. Is het een bestaande of een compleet nieuwe domeinnaam, in welke branche wilt u naar voren komen, hoeveel zoekwoorden er worden afgenomen. Normaal gesproken bent u binnen 2 a 3 maanden goed zichtbaar op Google.
Beloven jullie #1 in de zoekresultaten?
Wij verzorgen TOP posities voor onze klanten, maar kunnen géén nummer 1 positie beloven, wel een plaats op de 1ste pagina waar ruim 95,6% zijn of haar leverancier vind. Doormiddel van goede top posities zorgen wij voor offerte aanvragen en hierdoor nieuw omzet voor onze MKB bedrijven. We gaan samen voor een TOP resultaat, zodat we een WIN WIN situatie creëren.
Meer geld verdienen. Minder stress. Geniet van meer tijd voor focussen van wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Van strategie tot concept en van design tot doorontwikkeling.
Met trots gemaakt in
chevron-downarrow-right