Onze projecten

Onze projecten waar we trots op zijn en dit graag met jullie delen. 

ONZE CONTACT GEGEVENS

Laat hieronder je contact gegevens achter en we komen zo snelmogelijk bij je terug.
Contact Us

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik ook een domeinnaam en/of emailadres afnemen?
Bij Brandways kunt u terecht voor alles, wij zorgen webhosting, domeinnamen, emailadressen, SSL certificaten voor de beveiliging van de website/webshop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u/jullie zich kunnen bezig  houden met zaken waar u/jullie goed in zijn.
Wat is Google mijn bedrijf?
Met een bedrijfsprofiel op Google kunt u beheren hoe uw lokale bedrijf wordt weergegeven in Google-producten, zoals Maps en Zoeken. Als u een bedrijf heeft dat klanten op een bepaalde locatie of binnen een bepaald servicegebied bedient, kunt u uw bedrijfsprofiel inzetten zodat mensen u beter kunnen vinden. Geverifieerde bedrijven op Google hebben 2 keer zo veel kans dat ze als betrouwbaar worden beschouwd.
Hoe verzamel ik reviews?
Je kunt niet je eigen reviews plaatsen en schrijven. Dat zou niet heel geloofwaardig over komen. Daarom is het goed om je klanten een review over jouw bedrijf te laten schrijven. Probeer daarom iedere maand een aantal klanten te benaderen met de vraag of zij een mooie review willen achterlaten. Wij geven je graag een aantal tips.
Meer geld verdienen. Minder stress. Geniet van meer tijd voor focussen van wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Van strategie tot concept en van design tot doorontwikkeling.
Met trots gemaakt in
chevron-downarrow-right