CORPA CLEANING

700% TOENAME VAN ORGANISCH VERKEER MET EEN NIEUWE WEBFLOW-WEBSITE

Corpa Cleaning is sinds 2001 actief in de schoonmaakbranche als gespecialiseerd en gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Glasbewassing met en zonder telescoop is onze hoofdactiviteit
700%
ORGANISCH VERKEER
320%
MEER TIJD OP PAGINA
3K
UNIEKE BEZOEKERS

Het bedrijf

Corpa Cleaning te Rhoon, uw schoonmaakbedrijf in de regio Zuid-Holland. Via onze flyer heeft Patrick contact met ons opgenomen.

  1. Patrick zocht een compleet nieuwe website
  2. Eén organisatie waar Patrick alles onder kon onder brengen, zoals domeinnaam/email/webhosting/Online & Offline marketing

De Website

Corpa Cleaning had een Onepage website die ook nog eens erg verouderd was en niet mobielvriendelijke was. Doel van de nieuwe website:

  1. Toegankelijk voor alle apparaten
  2. Duidelijk overzicht van de diensten van Corpa Cleaning
  3. Betere gevonden worden in Google en meer offerte aanvragen

Migratie

Voor Corpa Cleaning hebben we alles gemigreerd van TransIP naar onze eigen server en email geïntegreerd in een Microsoft Office Account (met behoud van zijn oude mail en huidige mappen indeling).

Resultaten

Het hele proces is volgens planning verlopen, vooraf wordt met de klant besproken welke spullen we nodig hebben en nemen dan alles uit handen voor onze klanten, zodat zij hun focus kunnen houden op hun eigen werk.

Meer geld verdienen. Minder stress. Geniet van meer tijd voor focussen van wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Van strategie tot concept en van design tot doorontwikkeling.
Met trots gemaakt met
Privacy beleid
Algemene voorwaarden