WEBSITE LATEN MAKEN DIE WEL WINT IN GOOGLE

Een WordPress website laten maken? De website past niet meer bij het bedrijf of er is nog geen website. De concurrentie heeft goede websites en actie is vereist. Iedereen schaamt zich voor jullie huidige site. De nieuwe site moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen. Daar kunnen wij voor zorgen!
CUSTOM DESIGN

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN ALTIJD OP MAAT GEMAAKT DOOR ONZE DESIGNERS

Je website is het visitekaartje van je bedrijf en zorgt ervoor dat je je klanten kunt bereiken en kunt laten zien wat je voor hun kan betekenen!
Super snelle website & Google proof
Volledig responsive voor elk apparaat
Uniek design dat past bij je bedrijf
Bekijk onze projecten

EEN WEBSITE LATEN MAKEN DIE GEMAAKT IS VOOR CONVERSIE

Een mooi website-ontwerp dat goed converteert, is de basis die je nodig hebt om nieuwe klanten te bereiken. En die website kan niet minder dan perfect zijn. Laat ons helpen! Wij beschikken over de expertise om uw website online te laten bloeien door uitstekende zoekmachine rankings (SEO) te behalen. Dit zorgt ervoor dat wanneer mensen op zoek gaan naar wat uw bedrijf te bieden heeft, ze je eerder vinden dan iemand anders. Wil je zo snel mogelijk gevonden worden? Ook ons ​​SEO bureau kan dit voor je helpen realiseren. Als het gaat om een ​​hoge positie in Google, hebben we 200+ nummer één plekken behaald!
Lokale page SEO voor een eerlijke prijs
Conversie gerichte website met passende huisstijl
Offerte aanvragen & groeien

EENVOUDIG JE WEBSITE AANPASSEN

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Bij de oplevering van je website krijg je daarnaast een handleiding waarin alle mogelijkheden stap voor stap uitgelegd worden. 

Lukt het onverhoopt toch niet om zelf de wijzigingen door te voeren die je wenst? Ons support-team is 5 dagen per week bereikbaar om jou te hulp te schieten. Heb je een spoed vraag? Dan zijn wij zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar om jou te ondersteunen en te ondersteunen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maken jullie mijn website goed vindbaar in Google?
Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.
Kan ik mijn website zelf aanpassen?
Jazeker, u kunt een uitleg krijgen persoonlijk of wij maken een video met daarin de uitleg duidelijk omschreven. Belangrijker is om te weten of u daar zin en tijd voor heeft? Wij bespreken graag wat u precies hierin van ons gaat verwachten en we nemen dit ook graag helemaal uithanden, zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.
Wat kost het om een website te laten bouwen?
De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 1250,00 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2500,00 euro.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.
Meer geld verdienen. Minder stress. Geniet van meer tijd voor focussen van wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Van strategie tot concept en van design tot doorontwikkeling.
Met trots gemaakt in
chevron-downarrow-right